top of page

Nybyggnation

Vi på Miri Bygg AB hjälper dig som kund att starta ditt nybygge från start. Som ett av Skånes ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden kan vi enkelt säga att vi har god kunskap och erfarenhet inom området nyproduktion.

Vårt mål är att stärka Skånes utveckling och det gör vi framförallt genom våra byggen. Att konstruera ett hus tar lång tid vilket gör de essentiellt för oss att tänka långsiktigt med våra mål och projekt som vi utför dagligen.

Fastighetsservice & BRF

Vi på Miri Bygg AB erbjuder fastighetsservice d v s skötsel av din anläggning. Ju bättre en fastighet är skött desto mindre skador och lagning krävs det för att du ska trivas i din arbets/hemmiljö.

 

En fastighet som sköts av oss skapar inte bara välbehag för din boendemiljö, utan det är även trygghet att vara medveten om att din fastighet uppfyller alla krav som lagen ställer samt ökning av marknadsvärde. 

Renovering

När du som kund börjar överväga alternativet av att vilja renovera din bostad eller fastighet finns det en del att tänka på

Vi på Miri Bygg ser till att du som kund känner dig trygg och lugn då vi ser till att hjälpa dig med alla steg för att du ska vara nöjd med din renovering och de resultat som presenteras.

bottom of page